Berlin: Dag 2

Berlin: Dag 3

Hi Guys. Så er vi kommet til dag 3 i Berlin og den stod på… suprise, suprise… flere galleri besøg! Haha, vi har virkelig set mange udstillinger! Vi havde dog en ret kort dag denne dag (torsdag), og en dag hvor det faktisk var frivilligt, om man gerne ville med rundt eller ej… Jeg valgte at tage med til de 3 gallerier og derefter tage ud i byen sammen med et par stykker andre og tage lidt billeder. Jeg kan (som de fleste af jer nok allerede ved) faktisk virkelig godt lide grafitti og ser det for det meste mere som en form for kunst end som hærværk. Jeg har derfor, som i også kan se i dagens billeder (og de andre dages), taget mange billeder af netop det. Efter den lille tur rundt med de andre tog jeg selv U-Bahn til Schönleinstraße Station. Min fætter Daniel bor nemlig lidt uden for Berlin lige nu, så det passede jo perfekt, at jeg lige kunne mødes og drikke en kop te med ham. Super hyggeligt! Schönleinstraße ligger forholdsvis i centrum og er Berlins kind of hipster kvarter. Rigtig hyggeligt sted ned til kanalen.

Efter jeg havde hængt ud med Dan i nogle timer, tog jeg tilbage til vores hostel og mødtes med de andre igen, hvorefter vi tog ud og spiste aftens mad på en græsk restaurant, der lå tæt på vores hostel i Kreuzberg. Efter det tog vi ud og fik et par øl ved en bar der lå oppe på en tagterrasse ovenpå sådan et indkøbs center, hvor man så kunne se ud over Berlin(!) Så fint..

Billeder fra 3 dag i Berlin. 

46 47aDette billede er taget i et område der virkede (og så ud til) at være et lidt fattigt område. Stort set alle lygte og trafiklys pælene var helt plastret til i plakater, lag på lag!60a676365aEndnu en ”We were better in the future” plakat. Dem og så dem med ”LOVE Berlin” hang rigtig mange steder rundt omkring i byen.6961aHvad mon der gemmer sig bag denne dør? Mere grafitti eller en helt anden verden? One can only imagine.  74Lidt billeder fra en lille basketball bane og tennis bord der lå mellem nogle etageejendomme tæt ved Schönleinstraße.  80184

9 kommentarer

 • Noah

  Virkelig cool billeder fra Berlin Ems! Er i sær vild med denne her serie! Ikke at de ikk har været cool de andre dage, men de her er bare specielt cool! ✌️😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JB

  Fantastiske, stemningsfulde billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marissa

  I really wanna visit Berlin now after seen all your pics the last few days 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Smukke Berlin og smukke smukke Em 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zoe

  Rigtig flotte billeder Em 😊 Du er så smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berlin: Dag 2