Berlin: Dag 3

Galleri – Fotografier på stof

Godaften guys. Her er der lige lidt billeder, som jeg ikke fik inkluderet i gårsdagens indlæg. De her billeder er fra et Galleri, som vi var på tordag – Galerie Tanja WagnerJeg syntes lige, jeg ville skrive lidt og vise jer billederne, da jeg syntes, det er en ret sjov ide. Kvinden, der står bag de her værke, hedder Sejla Wagner,og hun har taget nogle faktisk ret foto-journalistiske billeder og så derefter trykt dem over på stof. Så når man ser stoffet på afstand tænker man ‘Sikke noget fint stof  med fine mønstre og farver’, men når du så står helt tæt på, er det faktisk nogle ret triste billeder. Og så er de så små, at man kan stå og studere dem længe og stadig finde noget nyt i billedet… Ret interessant og en god (NY) ide….5350a49befunky-bw5455a

I kan tjekke Galleriets hjemmeside ud HER!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berlin: Dag 3