Today Im wearing:

Berlin: Dag 1

Hi Guys. Som nævnt i mit sidste indlæg, har jeg været en lille tur i Berlin. Jeg er nu hjemme igen, og det har været en super god tur og jeg har en masse billeder, jeg gerne vil dele med jer. Og når jeg siger en masse billeder, så er det ikke en overdrivelse. Jeg tænkte derfor, at jeg ville dele det op i flere indlæg, så i kan godt forberede jer på lidt Berlin spam de næste dage 😀

Jeg var afsted sammen med de fleste fra Fotografisk Skole, og det var super hyggeligt. Jeg er, som de fleste nok allerede ved, vild med storbyer, og Berlin er en super fed by, især hvis du ligesom mig godt kan lide kunst og fotografi. Det er også en super inspirerende by med hensyn til mode, da der er mange forskellige slags mennesker med mange forskellige slags tøj stile (lidt ligesom f.eks. London).

Vi tog afsted fra Århus mandag morgen og skulle køre i tog hele vejen til Berlin med et enkelt skift i Hamborg. Det er rart og ok afslappende at køre i tog, men det tog godt nok lang tid, omkring 7 timer mener jeg, så vi var først fremme i Berlin om aftenen, hvor vi skulle bo i det kvarter, der hedder Kreuzberg. Da vi endelig kom frem, var alle ret trætte, så vi tog bare ud og fik aftensmad og efter det, fandt vi en lille pub, hvor vi sad og fik en øl og snakkede lidt, hvilket var super hyggeligt. Og det var egentlig det, vi nåede mandag.

DAG 1 I BERLIN

Første dag i Berlin stod på en masse Galleri/Museums besøg. Vi tog faktisk afsted fra vores hostel i Kreuzberg kl 9.30 og var først tilbage kl 18! Jeg har talt mig frem til, at vi så i alt 7 forskellige steder (6 gallerier og 1 museum) den dag, og jeg må ærligt sige, at jeg var godt træt og slet ikke kunne rumme mere i mit hoved tilsidst. Men selvom jeg (og alle andre for den sags skyld) var ret træt i hovedet til sidst og nød til lige at sætte mig ned på en trappe, og kigge lidt ud i luften, var det på samme tid også rigtig fedt og spændende.

Lidt billeder fra første dag.

De første billeder her er inde fra Johanna Breede Galerie. Et meget fint lille galleri med nogle (syntes jeg) super fine sort/hvid fotografier. Galleriet ligger på Fasanenstraße 69. 2

45 6

Den meget fine gade Fasanenstraße der virkelig mindede mig om og gav mig et ret London vibe.7

Fra Galerie Kornfeld. Jeg syntes disse 3 billeder var ret sjove. Det er portrætter men lavet ligesom et fingeraftryk. 

befunky-collage

9-kopi

Lidt gadebilleder – Jeg kan ret godt lide den gule TAXI pæl. No idea why – but I do. 

10

12

Et par billeder fra et Galleri jeg desværre ikke kan huske navnet på. For at være helt ærlig, så var kunsten der lidt kedelig efter min smag, men selve huset/rummet de holdt til i, var så virkelig fint! De havde to rum, og i det ene (hvilket man også kan se på billederne) er der en trappe, hvilken førte op til en lille hems, hvor der var lavet et slags åbent kontor (i hvertfald et bord med 2 stole og 2 computere) og hvor fin en detalje er det lille farvede vindue ikke lige??

befunky-collage117a

Og sidste billede fra dag 1 er fra Amerika Haus C/O Berlin, som er et sted primær med udstillinger inden for fotografi og visuel medier. Vi så en udstilling, der hed Watched! som havde fokus på overvågning, og hvordan vi i nutiden bliver overvåget nærmest lige meget, hvor vi går hen… Ret spændende faktisk. Du kan tjekke udstillingen ud HER.

18

7 kommentarer

 • JB

  Spændende reportage med dejlige billeder – glæder mig til næste opslag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Lia

  Fine billeder Em 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel Langkærd

  Jeg er helt enig Berlin er virkelig god til kunst og fotografi! Jeg har efterhånden været der en 5 gange men tror sku aldrig jeg bliver træt af den by ✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  ❤BERLIN❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Ah hvor fedt! Jeg elsker Berlin, sådan en fed by 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today Im wearing: