Galleri - Fotografier på stof

Berlin: Dag 4

Dag 4 (fredag) var vores sidste hele dag i Berlin. Der var ikke lavet noget program, vi skulle fra skolens side, så vi havde derfor mulighed for at komme ud og tage nogle billeder eller, hvad vi individuelt nu havde lyst til at bruge dagen på. Jeg havde en hyggelig afslappende dag, hvor jeg startede med, efter morgenmaden, at tage mit kamera om halsen og gå en lang tur rundt i kvarteret i Krauzberg. For selvom vi har boet her i snart 5 dage, og spist aftensmad forskellige steder i kvarteret også, så er det faktisk det, vi har ikke rigtigt været her i dagstimerne. Derfor tænkte jeg, at denne ”fri” dag var en god mulighed for at gå lidt på opdagelse i kvarteret.

Kreuzberg er et super hyggeligt og rart kvarter, der er gået fra at være et lidt fattigt til at være et super hip og in kvarter. Der er mange små kiosker, små butikker og hyggelige cafeer rundt omkring. Den dag jeg gik rundt, var det super dejligt vejr, hvilket gjorde, at der var en masse mennesker, og det gav en rigtig god stemning. Hvis jeg skulle sammenligne Kreuzberg med et sted herhjemme, så syntes jeg det mindede lidt om/gav mig lidt en følelse af indre Nørrebro.

Efter min tur rundt, hvor jeg fik taget nogle billeder og kigget i nogle butikker, tog jeg tilbage til hotellet og slappede lidt af inden aftensmad med nogle af de andre.

Lidt billeder fra min tur rundt i Kreuzberg. 

Noget jeg syntes er super fint, er de her kridttavler, de har udenfor de fleste butikker, hvor de forskellige steder har tegnet eller skrevet noget på.. Så fint.. 

86En virkelig fin bygning. 90En super fin S-Bahn Station.. 66 70Lidt gadebilleder.. Jeg syntes, det var lidt fint med de store potteplanter…91Jeg syntes bygningerne i baggrunden her er super fine..96 97aEn meget grafitti ramt dør.. Jeg syntes dog, der er noget fint over det… Og så syntes jeg, det var lidt fint med den ældre mand, der sad på bænken.. Man kan ikke se det på billedet, men han sad bare og fik en cigaret og nød vejret sikkert… 100 102aEn gammel Record Store. 105

Tilsidst får i lige nogle billeder fra den fineste lille Vintage butik! Jeg kom helt tilfældigt forbi og gik faktisk derind ind, fordi jeg så nogle gamle retro solbriller i vinduet,  jeg lige synes var vildt fine… Vintage butikken hedder Dress Code og er klart et besøg værd, hvis du er i Kreuzberg og er til second hand og vintage!

108 109 110 112 114 115 116

8 kommentarer

 • Zoe

  Kommer jo helt til at savne dine Berlin indslag! Du må rejse noget mere så du kan lave nogle flere af de her indslag 😄😄✌️❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily Eileen

   Haha! Ja det kan jeg godt se, der er ikke andet for 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JB

  Er vild med din reportage og de super flotte billeder <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia Nicole

  Berlin ❤ Rigtig flotte billeder ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica

  Loove love the little vintage shop 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NANNA

  Den ser godt nok fin ud den vintage butik der!! Den må jeg besøge engang 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily Eileen

   Det syntes jeg du skulle, den var virkelig fin 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galleri - Fotografier på stof