Protagonist FW15

Don’t worry so much!

Her til formiddag, imens jeg sad og fik noget morgenmad, scrollede jeg igennem mit Instagram feed, hvor jeg faldt over dette quote ”I’m a day dreamer, and a night thinker”. Hvilket fik mig til at tænke. Jeg hader dette her omkring mig selv, men jeg er virkelig en person, som bekymrer mig meget. Over alt muligt! Og det er både ting, der rent faktisk giver mening at bekymre sig over, men altså også omvendt ting, jeg virkelig ikke burde fylde hovedet med. Især i de sene timer, hvor jeg burde sove, er det et stort problem. Jeg kan simpelthen ligge vågen i timevis og bare tænke, og en ting er helt sikkert, når jeg først ligger og tænker/bekymrer mig, kan jeg i hvertfald ikke falde i søvn.

Da jeg læste dette her quote nikkede jeg i hvertfald genkendende og tænke ”det er så rigtigt”. Prøv bare at forestille dig hvor nemmere det kunne være, og hvor gladere vi kunne være, hvis vi ikke bekymrede os så meget hele tiden. For der er mange ting at bekymre sig om, og det er jeg godt klar over, men hvis vi så bare kunne bekymre os om de vigtige ting, der rent faktisk giver mening og ikke alle de små ubetydelige ting, der højest sandsynligt aldrig kommer til at ske alligevel.

Jeg er også en person, som bekymrer mig virkelig meget om, hvad andre folk tænker om mig. Både folk jeg kender, og folk jeg ikke kender. Ikke at jeg nogenside har haft nogle dårlige oplevelser eller noget, sådan har jeg bare altid været. Jeg gad nogle gange godt, at jeg kunne være lidt mere ligeglad med, hvad andre syntes, men sådan er det bare ikke.

Anyways, det her var bare lige nogle tanker, jeg havde brug for at skrive ned. Jeg ved ikke om det overhovedet giver nogen mening, men forhåbentlig kan et par af jer nikke genkende til noget af det. Og selvom det er nemmere sagt end gjordt, vil jeg i hvertfald prøve at huske på at sige til mig selv, at jeg ikke skal bekymre mig så meget… Især om aftenen når det er meningen, jeg skal sove.

4 kommentarer

 • JB

  Godt skrevet – og lige spot on for rigtig mange, tror jeg (er selv en af de “uheldige” der bliver overfaldet af tankemylder om natten) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Dahl

  Godt indlæg – nemmere sagt ind gjordt dog 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Karlberg

  DET kender jeg godt 😊 God quote at følge 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silla

  Kender jeg virklig godt til! Det er det værste når tankerne bare flyder og helt rigtigt at så kan man bare slet ikke falde i søvn! Godt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protagonist FW15