Lav din egen Strawberry Daiquiri

Remicade i dag – og det gik godt!

En af de behandlinger jeg er startet på i det her sygdoms forløb er remicade behandling. Remicade er en slags medicin, du får ind i blodårerne gennem et drop og så skal det hjælpe med at bekæmpe den betændelse og lignende, du kunne have i din krop! I dag var det 4 gang, jeg skulle have det. De andre gange, og især sidste gang, jeg skulle var det ret træls! For det første fordi jeg har fået det rigtig dårligt imens det løb ind, og for det andet fordi jeg sådan ca. 8-10 dage efter simpelthen har fået de vildeste, ledeste led smerter!
De sidste gange, lige når det er blevet sat til at løbe ind, har jeg fået det rigtigt skidt! Jeg har fået det rigtigt varmt – det har virkelig bare følt som om, at jeg er blusset fuldstændig op indvendig! Og så er det begyndt at banke og stramme virkelig meget ved brystet! SÅ ubehageligt! Og så selvfølgelig lige en masse kvalme oveni også!
Normalt er enten min mor eller mormor med mig, når jeg skal have remicade, men i dag var der ikke nogen af dem, der kunne… Jeg har derfor bare været helt vildt nervøs! Ville jeg få det dårligt igen? Hvad nu hvis jeg ikke kunne lide den sygeplejerske, der skulle være der? (Der skal altid være en sygeplejerske med, når du for remicade for at holde øje med, om du får det dårligt, for så skal der gøres noget hurtigt) osv osv!

IMG_1254

MEN – det gik heldigvis godt! Og uden nogen rigtig påvirkning! Åh hvor er jeg dog bare glad og lettet over det! Helt vildt! Og der var også heldigvis en sød sygeplejerske, som var med! Jeg have jo bare været SÅ nervøs og bare ligget og spændt og slet ikke kunne sove hele natten!

Jeg har her længere op ad dagen fået lidt ondt i benene og især fødderne! Men jeg er bare så glad for, jeg ikke fik det dårligt under behandlingen, og jeg syntes faktisk også det i fødderne og benene er bedre end de sidste gange! Thank God! Nu krydser jeg så bare, alt jeg har for, at det ikke om 8-10 dage går amok!
Remicade skal som sagt løbe ind i dine blodåre gennem et drop. Det er en behandling, man skal have ca. hver 6 uge og efter nogle gange hver 8 uge. Det tager ca. 2 timer om at løbe ind, men da jeg har reageret så voldsomt og fået ondt de sidste gange, skal jeg have det til at løbe langsomt ind. Det tog derfor 4 timer!! Åh det er altså lang tid at være bundet til en seng! Så er det bare med at have en masse blade, en fuldt opladt telefon og iPad – så går det lidt nemmere….. Og hurtigere! 🙂

4 kommentarer

 • Jette

  Du er bare en rigtig fighter <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily Eileen

   Kunne ikke gøre det uden alt jeres hjælp <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kanika Sofie Holm

  Kender dig ikke men vil bare lige fortælle hvor sej og smuk jeg syntes du er!! Elsker at følge med på bloggen!
  Knus Kanika

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily Eileen

   Hvor er det sødt af dig Kanika! Tusinde tak! (:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav din egen Strawberry Daiquiri