Today I'm wearing

New in: Arne Jacobsen puder

1

Godaften guys. Jeg tænkte, at jeg lige ville vise jer mit seneste køb. Det er de her 2 fine pudebetræk. Jeg syntes, de er så fine, og man kan få dem med alle alfabetets bogstaver. Jeg har valgt at købe 2 puder og begge med E for mit dobbelte fornavn. Puderne har det bogstav, man nu har valgt på den ene side og så står der Goodnight på den anden side. Puderne er fra Design Letters “AJ Vintage ABC by Arne Jacobsen” (Købt i Magasin) og de er både, syntes jeg, super fine, og så kan man også sagtens mærke, at de er god kvalitet, for stoffet mærkes bare i det hele taget super lækkert. Der er et link til puderne HER og så kan de som sagt også fås i Magasin.

6a

6 kommentarer

 • NANNA

  Dem har jeg faktisk også kigget på, de er så fine! Tror jeg skal ind og have dem også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily Eileen

   Det syntes jeg du skulle! De er så fine og jeg er i hvertfald glad for dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marissa

  Loving these pillows Em! So cute 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  Aj hvor er de flotte 👍 Hvad kostede de?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today I'm wearing