Sart rosa på en grå mandag

Chri Chri Mag & Chai latte

1

Hi guys. Jeg har længe kendt til Christiane Schaumburg Müller’s online magasin ChriChri. Men da jeg den anden dag var ude at handle, spottede jeg helt tilfældigt bladet i ‘papir form’ på hylden med mode magasiner! Nu er det meget muligt, at du tænker ”Flot Em!’‘ , men det var altså bare gået fuldstændigt forbi min næse, at de nu udgiver magasinet som et rigtigt blad og ikke kun som et online magasinhvilket jeg er kæmpe fan af. Online Magasiner er fede, og jeg syntes, det er super cool og meget nu-tidigt, at man kan læse så meget forskelligt på nettet, men der er altså bare noget ved at sidde med et blad i hænderne… Jeg ved ikke helt, hvad det er, men det er bare noget andet! Jeg har det også sådan, at hvis jeg læser et magasin online, så læser jeg artiklen en gang, og så er det det – hvorimod hvis jeg har bladet, så kigger jeg først alle billederne, lægger det fra mig, læser de artikler jeg gerne vil, lægger det måske fra mig igen og så kigger jeg i det igen, så på den måde for jeg i hvertfald meget mere ud af et magasin i papirform… Kender i det?

Anyway, så syntes jeg i hvertfald, det er cool, at de nu udgiver ChriChri som et fysisk magasin. Og jeg må sige, at jeg også har været meget postitiv over indholdet i magasinet og sagtens kunne finde på at købe det igen. Det er en super god blanding af artikler, mode, interiør, mad og så videre, det har lidt af det hele, hvilket jeg syntes er cool. Og så må jeg altså også sige, at jeg altid har været fan af Christiane! Lige siden jeg så hende i 2900 Happiness. Jeg syntes, hun er super dygtig, har rigtig god stil og er virkelig smuk!

Nå men nu vil jeg sætte mig og drikke et varmt glas Chai Latte og læse lidt mere i mit blad.

Du kan købe ChriChri magasinet eller finde det online HER.

7 kommentarer

 • Sara Lia

  Hun er mega smuk ja 😀 I har lidt det samme look med jeres hår og ansigt faktisk 😀 Det er ment meget positivt bare så du ved det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JB

  Jeg er enig med dig. Der er en anderledes hygge ved at side og læse I et rigtigt blad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily Eileen

   Det er der helt bestemt! Godt vi er enige som sædvanlig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • NANNA

  😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg er også ret vild med deres net side, så det kunne da godt være jeg skulle tjekke deres blad ud også 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily Eileen

   Det syntes jeg du skulle gøre! Det er super fint 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Helt enig hun er så smuk 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sart rosa på en grå mandag