Vogue Paris - August 2015

Today I’m wearing

BRING BACK VB’S SMILE!

8a

7aToday I’m wearing // Blazer jakke ASOS T-Shirt Speed Stitch Leggings Asos Støvler Mentor Ringe: 2 af ringene er fra Spinning og 2 af dem er fra HVISK Armbånd: Det lille armbånd er fra Pilgrim og ander er fra Tiffany & Co. 

I dag er mit outfit helt enkelt Sort & Hvidt (ikke at det er noget nyt) med et lille pop af rød neglelak og sølvsmykker. Jeg fik sendt denne her t-shirt med teksten ”Bring back VB’s (Victoria Beckham) smile” den anden dag fra det søde team hos Speed Stitch, og det er jeg rigtig glad for. Jeg syntes t-shirten er super fin, og så er jeg stor fan af Victoria Beckham – so lets bring back her smile… Haha. De to armbånd, jeg har på i dag, er også nogle, jeg er virkelig glad for, og som betyder meget for mig. De er nemlig begge to en slags søster armbånd som min storesøster har magen til. Det lille armbånd siger ”Sweet sister” og er et, vi har fået af vores storebror. Og det andet har vi fået af vores onkel, hvor der på mit står Emily og på hendes står hendes navn.

11 kommentarer

 • Malou

  Jeg elsker din bluse her, veldig fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hector64

  If there is lone passion, you should be doing as a replacement for yourself in fairness age – get as much stop in place of yourself as you can. Case study leadership development at goldman sachs birmingham. This means contacting a prompt site here theme service to pinch you with your papers. Annie dillard essay write till you drop. This is about doing yourself a favor and letting us do the responsibility appropriate for you while you relax assist and relax.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er vild med både outfittet og smykkerne…. såå fint 😊👌😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Altid så skide cool og smuk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marissa

  Wow, really love this black and white outfit Em!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Rigtig fint outfit!! 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vogue Paris - August 2015