Insta lately #3

New in: YSL Neglelak

1

Godaften guys. Jeg ville lige vise jer mit seneste køb, plus give et lille tip. Jeg er (som i nok godt ved by now) rigtig glad for neglelak og har neglelak på (stort set) hver eneste dag. Den anden dag blev disse to fine, fine neglelakker fra YSL added til min neglelak collection. Jeg syntes, de begge er super fine og meget sommeragtige, hvilket jo er perfekt til årstiden. Ikke bare er farverne rigtig fine, men neglelakkerne er også rigtig gode og ligger fint og tykt med det samme, hvilket er noget, der betyder meget for mig, når jeg skal vælge neglelak mærke. De er lidt dyre i forhold til andre neglelakker, men det syntes jeg så også, man kan mærke på kvaliteten. Og så lige et lille tip: Lige nu får du, hvis du køber 2 YSL produkter i Matas, det lille virkelig fine spejl med gratis!!

67

10 kommentarer

 • Malou

  Dette er noen veldig fine sommerfarger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  💅💁👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Meget flotte farver 🙂 Hvad koster neglelakkerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Aj et smukt lille spejl! Jeg tror da også at jeg lige skal ind og have mig et par Ysl produkter og et lille spejl 😊 Fedt tip 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily Eileen

   Det syntes jeg da du skal! Det er så fint 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Sikke nogle lækre farver! Og fedt tip det skal jeg hvis lige ned og udnytte også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily Eileen

   Det syntes jeg du skulle! De har mange super fine farver 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Insta lately #3