Protagonist FW15

61

21

41

31

51

12

71

Jeg fandt den anden dag de her billeder fra Protagonist FW15 lookbook og syntes de er så fine at jeg lige ville dele dem med jer også. Jeg syntes disse billeder er så fine og spot on med alt lige fra styling, de lidt rå men virkelig smukke settings, silhuetterne og æstetikken. Hele kollektionen er så smuk og feminin og minimalistisk. Og selvom den er minimalistisk er det med nogle super fine og nye detaljer som den åbne ryg, de høje cut og de ydre hæftninger.

Jeg kan virkelig godt lide hele denne her kollektion og syntes det er et godt bud på et fint og chic outfit der både kan bruges til hverdag som fest. Jeg ville især godt lide det sorte sæt (billede 5) og det den åbne skjorte kjole (sidste billede). To sæt jeg helt sikkert ville bruge…. Hele tiden!

Billeder taget af Tommy Tom og stylet af Vanessa Traina.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *