Kim K for C Magazine!

Outfit og en tur i IKEA

124

 

Lige et par billeder af mit outfit i dag.. Jeg var med min mor en tur i IKEA for at finde et par ting vi lige manglede.. Jeg kan faktisk ret godt lide de gule og blå Ikea vægge der 🙂  Det var rigtig hyggeligt, jeg kan ret godt lide at være i Ikea, bare og gå og kigge på alle de sjove ting og sager de har! Jeg køber dog næsten aldrig noget der ude, ud over planter! De har en masse fine små kaktus planter. Jeg elsker kaktus planter! Det er dog også lidt stressende at være derude da der jo altid er en million milliard mennesker 😉

1r

2 kommentarer

  • Sofia

    Er vild med din stil. Du er altid stilet selv hvis bare for en tur i Ikea 🙂 Cool.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kim K for C Magazine!