Little Black Dress - 25 August 2015

Kim K for C Magazine!

I morges da jeg sad og kiggede min Instagram startside igennem, hvilket jeg nok måske liidt for tit gør, faldt jeg over de her 3 billeder som Kim Kardashian havde lagt op, og wow! Jeg er i det hele taget ret vild med Kim og egentlig hele Kardashian- Jenner klanen. De er så virkelig smukke, har forskellige slags, tit inspirerende tøjstil og så syntes jeg altså også at de virker rigtig søde og jeg er vild med deres familie sammenhold! Jeg er godt klar over at der er en del delte meninger om deres familie, men det er der vel altid om personer i rampelyset ikke? Anyway så faldt jeg over de her billeder af Kim fra hendes seneste shoot for C Magazine, og jeg var altså nød til at dele dem med jer. For Wow hvor ser hun flot ud! Jeg er i det hele taget ret vild med den stil hun har fået siden hun begyndte at date Kanye, meget mere Lady Like hvilket jeg elsker! Og de her 3 billeder er altså bare så smukke – hendes make up, lyset, det våde tilbagebragte hår og det at de har valgt at skyde serien i sort hvid! Det hele fungere ligesom bare.

FullSizeRender

FullSizeRender kopi 2

FullSizeRender kopiHvad syntes i? Der er i hvertfald ingen der her kan se at hun lige nu er gravid med hende og Kanye’s andet barn! I kan læse Kim’s interview med C Magazine lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Little Black Dress - 25 August 2015