Kanye West 'Wolves' Video feat. Balmain

Min vindueskarm & ny kaktus.

Min stil er ret minimalistisk. Jeg kan godt lide ting, der er meget rene i designet, og så vil jeg helst ikke have for meget, da jeg hurtigt føler, det bliver for rodet. De ting jeg har er dog alle nogle, jeg er rigtig glad for. Jeg har faktisk (trods requests) aldrig vist noget af min egen indretning her på bloggen. Jeg har lavet Bolig inspirations indlæg, men aldrig fra mit eget hjem. Så da jeg i går kom hjem med en ny kaktus, og stod og kiggede på min vindueskarm, tænkte jeg derfor, at jeg lige ville lægge et par billeder ud og fortælle lidt om mine items.

_MG_0450

I venstre side af min vindueskarm har jeg disse to træ figurer af Anna Wintour og Karl Lagerfeld, som jeg er rigtig glad for. Jeg er stor fan af både Anna og Karl’s arbejde, så jeg forelskede mig straks i disse 2 figurer fra Lucie Kaas.

Det lille guld eiffeltårn købte jeg for nogle år siden af en gade sælger i Paris. Jeg syntes den er super sød.

_MG_0456

Min ynglings plante er kaktusen. Jeg er vild med kaktusser, de er fine, de pynter, de er stilede og så kan du få dem i alverdens former og størrelser. Når jeg en dag får en masse plads (dagdrømmer lige lidt) vil jeg gerne have en kæmpe stor (ok, måske ikke kæmpe, men stor i hverfald) kaktus. I mellemtiden nøjes jeg med de her mellem og små kaktuser, hvilke jeg også syntes er super fine. Noget der også er perfekt ved kaktusser er, at de ikke skal vandes særlig tit, hvilket er noget, der er perfekt, hvis du ligesom mig ikke er så god til at huske det der med at vande dine planter.

_MG_0467

Denne fine lysestage var en jeg ønskede mig (og fik) i fødselsdags gave sidste september. Den er fra Bolia og kan fås i forskellige størrelser til forskellige antal lys.

_MG_0453

I højre side af vindues karmen har jeg så 2 store vaser. De er helt enkle, og så er de perfekte, fordi de både er fine, når der er blomster i, og når der ikke er! Den lille grå er fra Ditte Fischer Copenhagen og den store ved jeg desværre ikke, hvor er fra, det er en jeg har fået af min mor. Og så har jeg selvfølgelig min nye kaktus, som jeg købte igår. Jeg syntes den er så fin og passer super godt ind.

_MG_0461 Tilsidst så har jeg dette her sort hvide postkort, som jeg egentlig bare har sat der, fordi jeg syntes det er rigtig fint 🙂 Jeg er rigtig vild med postkort og køber altid nogle stykker, hvis jeg kommer forbi et sted, der har nogle i den stil jeg godt kan lide. Det her købte jeg i en lille bod ved Seinen i Paris for nogle år tilbage.

Tak fordi i læste med, jeg håber i kunne lide dette lidt anderledes indlæg…. Fortsat rigtig god dag ♥

11 kommentarer

 • Linea

  Hvor køber du dine fine kaktusser henne?? Elsker din blog 🌵❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily Eileen

   Det er lidt forskelligt faktisk. Jeg holder ALTID øje med kaktusser. Den lille nye har jeg købt hos ‘Langenæs Blomster’ på Nordborggade her i Århus de har mange rigtig fine planter, ellers er IKEA også altid et godt (og billigt) sted 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanessa

  Er helt vild med dine to træ figure, virkelig søde! Også det lille Eiffeltårn 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Super fin samlig af ting du har dig der…. Jeg er også selv helt vild med kaktusser…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gemma S

  Love it, very beautiful and minimalistic! ❤️ Just wish I could understand the writing 😅☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily Eileen

   Thank you so much Gemma 🙂 …And I’m sorry, considering switching to English…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fedt med lidt af din egen indretning! Vil gerne se mere! 😉😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor er det flot! Vild med din stil ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanye West 'Wolves' Video feat. Balmain