Dage med svimmelhed, træthed og smerter

Portræt serie

Jeg var for en uge tid siden ude på NEXT Copenhagen på nørrebro, for at mødes med Jenny Sundby der skulle lave en foto opgave i form af en portræt serie af nogen med en kronisk sygdom. Det var en super hyggelig efter middag med Jenny der både er super sød, dygtig og meget nem af snakke med. Billederne blev super fine, og det var sjovt at være med. Jeg har før sagt nej til at medvirke i foto projekter og efterfølgende fortrudt det, så jeg var super glad for jeg sagde ja og rent faktisk gjorde det denne gang, selvom jeg faktisk var i tvivl lige indtil vi kom igang. Men jeg er så glad for jeg gjorde det og det har også givet mig mere mod til at være med i lignende en anden gang. I kan tjekke mere af Jenny’s foto arbejde ud her: Jennysundby.com 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dage med svimmelhed, træthed og smerter