For an easy sunday

Some much needed Russel Brand philosophy

Jeg har gang i et stort oprydnings projekt i min garderobe i øjeblikket. Tøj, sko, tasker, alt skal sorteres. Det kan godt tage lang tid når der er meget af det! Så jeg vandre rundt i jumpsuit og vælter alt ned på gulvet, så jeg kan samle det op igen. Hvis jeg så er glad for det og rent faktisk bruger det er det tilbage i garderoben, hvis ikke er det til genbrug, secondhand, something. Med Jay Z og Kanye Watch the Throne Album i baggrunden går det hele lidt lettere. Jeg skal lige straks til møde, men i mellemtiden sidder jeg lige og dykker lidt ned i Russel Brands univers. Hvor awesome er han lige? Liberate yourself from that idea that people are watching you. Dagens much needed visdoms ord fra den britiske grøn juice drikkende, yoga elskende komiker. Lettere sagt end gjordt 🙂 Hav en god mandag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For an easy sunday