Walk on Moons

#Sponsoreret // Jeg elsker en oversized sweatshirt! Og jeg har været så heldig at modtage denne super cool en af slagsen fra Walk on Moons. Ud over deres cool designs så laver Walk on Moons deres produkter i bæredygtige genbrugsmaterialer! So what’s not to like? Jeg er i hvertfald super glad for min sweatshirt og kan allerede se mig selv bruge den rigtig meget.

 

4 kommentarer

 • Marissa

  Looove this look on you!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenni

  Smukke dig Emsen. Og cool outfit, meget sporty 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia Amalie

  Du er så smuk og rigtig fed trøje også! Så fedt at det er bæredygtigt 👍😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Så fin altså, vild med hele outfittet 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Army colored bomber jacket