Detail inspiration #2

Hatte looket

022 12 Hatte, hatte, hatte. Jeg er vild med når folk går med hat til hverdag! Syntes det er så cool. Jeg vil rigtig gerne være bedre til at gå med hat, da jeg faktisk har mange, efter min egen mening, cool hatte. Dog bliver jeg altid lidt i tvivl når jeg tager en hat på, en helt almindelig hveradg. Står altid længe foran spejlet, kigger på mig selv og min hat fra alle sider og overvejer om det er COOL ELLER FOR MEGET??  

OUTFIT: Skjorte BY Malene Birger Shorts Købt på en ferie i Grækenland Hat Aria (også købt på feiren i Grækenland) Sko Friis & Co. 

Billederne her over er fra en dag i sommers hvor jeg besluttede at mit ootd havde brug for en hat! Jeg er rigtig glad for denne her hat da jeg syntes den er rigtig fin/cool men på samme tid også en man sagtens kan bruge og gå med til hverdag! Da mit outfit her er helt sort, og uden nogle smykker som detalje, er hatten for mig en rigtig god accessorie..

Hvad mener i? Kan man gå med hat til hverdag eller er det for meget? 

5 kommentarer

 • Dankbaar heeft die 'demo' in Haarlem helemaal niet georganiseerd. Dat kwam van de anti-Demmink hyvers.Dankbaar voegde zich spontaan tussen het groepje, kaapte de roeptoeter, en stond vrijwel uitsluitend over de Deventer Moordzaak te oreren. Hij wist toendertijd nauwelijks wie Demmink was. Dankbaar eigent zich hier weer eens een krasje op zijn kolf toe die hem niet toebehoort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This article achieved exactly what I wanted it to achieve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Your answer lifts the inlnctigeele of the debate.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Skov

  Vildt flot outfit!! og jeg mener bestemt godt at man kan gå med hat til hverdag… Især hvis man bære den så flot og cool som du gør her!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detail inspiration #2