Remicade i dag - og det gik godt!

Militær looket

037 112God aften søde læsere, jeg håber alle har haft en skøn lørdag. Mit ootd her er ret militær-ish. Jeg har en thing for militær looket. Jeg syntes militær tøj er så cool! Jeg er vild med den der helt specielle grønne militær farve og så syntes jeg også at karmoflache mønstret er virkelig fedt. Til mit militær look har jeg sat de her Rayban’s som jeg købte sidste sommer. Jeg blev simpelthen så glad da jeg fandt dem, fordi jeg lige siden jeg så Top Gun første gang, havde ledt efter nogle i stil med (bare lidt mere feminine) dem Tom Cruise har på.

011 1

Dagens outfit: Solbriller Rayban Jakke Margit Brandt T-Shirt Second Female Ringe HM Leggings Asos Sko – de her sko købte jeg i en lille butik i London sidst jeg var der – Nederste øreringe Chanel Andre øreringe HM

 

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Remicade i dag - og det gik godt!