Søndervig Strand

The Kardashians for Hollywood Reporter

Da jeg tidligere i dag scrollede igennem mit Instagram feed, faldt jeg over de her nye billeder fra Kardashian klanens seneste foto shoot for Hollywood Reporter, og jeg var altså nød til lige at smide et par af dem op her og dele med jer, hvis i nu ikke havde set dem endnu, da jeg syntes, de er så fine. Jeg er vild med de rolige neutrale toner i billederne sammen med de jordnære og (især for Kardashian familien) neutrale looks i både outfit og makeup.

Jeg har her valgt at dele mine favorit billeder med jer, men i kan se alle de fine billeder og læse interwievet på Hollywood Reporters hjemmeside lige HER! Hvilket btw også efter min mening er et rigtig fint og ærligt interview om hele situation over, hvordan det hele startede, at have et reality show og at blive verdenskendt for dette, og hvad det har betydet for dem personligt.

172004_thr_kardashians_s_6_kimkardashian_1157_-_embed_2017kendalljennerphotographedbymillermobleyp2017kendalljenner2photographedbymillermobleyp2017172004_thr_kardashians_s_8_kourtneykardashian_1344_-_embed_2017kyliejennerphotographedbymillermobleyp2017thekardashianfamilyphotographedbymillermobleyh2017thr_issue_25_kardashian_cover

5 kommentarer

 • Anonym

  Hvorfor har du ikk taget et billede af Khloe og Kris ?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Lund

  Sådan flot serie 😊 hvad er dit ynglings billed i serien?? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily Eileen

   Det må være det af Kendall på stolen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg er enig!! Rigtig flotte billeder af Kardashian familien 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja

  ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndervig Strand