On those rainy days

Lady gaga som editor for V Magasine

Som de fleste, der kender mig nok godt ved, så syntes jeg at Lady Gaga er ret så cool. Hendes vokal er virkelig god (og det bliver kun bedre live), hun kan om nogen sætte et show op, og så er hun ikke bange for at eksperimentere med mode. Nogen gange bliver det lige en tand for meget *Host, host, kødkjolen host*, men tit rammer hun altså også plet og sprænger fashion skalaen på den gode måde. Hun er chic, og hun er cool. Anyways, grunden til, at jeg pludselig skriver om Gaga er, at hun har været gæste editor og samarbejdet med V Magazine om at lave deres nye cover (V99). Og faktisk ikke bare et, men hele 16 covers. Gaga har udtalt at hendes mål, som gæste editor var, at slå rekorden for fleste covers for et issue. Hun har dediceret hvert af de 16 covers til personer, der har inspireret hendes liv i både berømmelse og mode, hvilket jeg syntes er en rigtig god ide og en fin ting at gøre. Folk siger mange ting og har mange forskellige meninger om Lady Gaga, men man kan altså ikke komme uden om at hun: har en god vokal, er meget dygtig, meget kunstnerisk og har et godt øje for fashion. Jeg er fan, og hvis hun en dag bliver træt af livet som popstjerne, vil jeg foreslå hende en karriere i mode branchen, måske som editor på hendes eget blad?

Jeg syntes alle forsiderne er super flotte, men her er er mine 5 ynglings. 

CX5lvxnWAAAoulg.jpg-large

CX5Xf1mUEAAMCcC.jpg-large

CX-vlKNWAAAZq-o.jpg-large

CYEtNNSUMAAVCBq.jpg-large

CX-fGUmVAAA6JMI.jpg-large

På ovenstående billeder er det Lady Gaga selv (mit ynglings cover, som jeg tror jeg skal ud og lede efter), Karl Lagerfeld chef, designer og fotograf for Chanel, Lady Gaga sammen med Daphne Guinness kunstner og stor personlighed i mode verdenen. Lady Gaga i close up. Og til sidst har vi Alexander McQueen med et never before seen billede fra 2002, da han begik selvmord i 2010. McQueen var blandt andet chef designer for Givenchy, før han grundlage sine egnemærker Alexander McQueen og McQ.

Alle forsiderne er som sagt super flotte. Du kan besøge V Magazine’s hjemme side og se de andre covers HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On those rainy days