At Bruuns / New in

Todays inspiration -Lineisy Montero.

1

2

3

4

5

6

7 Én af mine nye favorit modeller (og nu siger jeg en af, for der er virkelig mange smukke og rigtig dygtige modeller lige for tiden!) er Lineisy Montero. Hun har gået rigtig mange af de shows denne sæson, og er super dygtig. Hendes stærke og markante attitude, sammen med hendes også smukke features, gør hende unik! Hendes look passer perfekt ind i den sene 80’er vibe, med højtaljede denims, bomber jakken og de brede skuldre, som ses over alt denne sæson! – Og helt ærligt, er der så nogle der kan bære de oversized hoops som hende? Helt sikkert en smuk og meget cool pige, der skal holdes øje med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At Bruuns / New in