Harpers Bazaar UK - Januar

New in: Comme des Garsons

cdg2

cdg2Jeg er, som jeg nok har nævnt for, meget glad for stribede bluser. Der er og bliver en evigt klassiker! Jeg har i noget tid ledt efter en ny helt enkel sort/hvid stribet bluse fordi den jeg havde var blevet alt, alt for slidt. Efter at have kigget flere steder, fandt jeg tilsidst en på nettet som jeg syntes var super fin, faktisk så fin at jeg også lige måtte have en med i rød 😉 Og jeg må sige at jeg ikke blev skuffet da de kom hjem. De er super fine og helt vildt bløde og behaglige at have på. Jeg har faktisk nærmest boet i dem lige siden…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Harpers Bazaar UK - Januar