Interwiv Magazine - December 2015

New in: & Other Stories

2

N0OsiFzMeCUoe1nHenNE_T5tXaYIruJQl7bkVgXgMgcshXk6VQpmkXqAx5TfEt_HTrbjU3ILVgEbl6xps778Jeg har som i ved en stor svarhed (for alle flotte items really) men især for solbriller! Jeg går med solbriller året rundt, i sol og regn. Og det har faktisk været sådan lige siden jeg var en 11 – 12 år. Et par solbriller kan også bare redde et hvert outfit eller dårlig make up dag. Og selvom jeg har rigtig mange (også lidt for mange i følge nogle) solbriller i forvejen er solbriller, lige som hvide skjorter og jeans noget man ikke kan få for mange af! I går faldt jeg så over disse fine solbriller inde i en af mine absolut ynglings butikker & Other Stories. Jeg syntes de er så fine. Man kan også få dem i helt sorte, men jeg er ret forelsket i denne udgave med det lidt rustne look.. Super cool, og så kostede de kun omtrent 200 kr.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interwiv Magazine - December 2015