I want to wear: Det perfekte hverdags outfit

På med badedragten

Nu er det jo sommer, selvom der ikke er meget sommer over vores danske vejr lige nu! Og sommer mener bade sæson og bade sæson betyder badetøj! Mange piger og kvinder foretrækker bikinier, når det kommer til badetøj, og det har i mange år været dem som er in. Men over de seneste år er der kommet flere og flere badedragter  ind i det danske mode billede igen og jeg er vild med det! Jeg har over de seneste år foretrukket badedragten og jeg syntes der er så mange fine, søde og sexede af slagsen… Jeg har derfor fundet nogle, efter min mening i hvertfald, flotte badedragter, i, hvad jeg bedst kan lide, nemlig selvfølgelig klassisk sort med et twist!

badedragt1
196 2Min 50’er badedragt! Her er min ynglings badedragt lige nu, jeg syntes den er sådan lidt 50’er Audrey Hepburn agtig, hvilket jeg jo er vild med! 🙂 badedragter 11. HER  2. HER 3 HER 4. HER 5. HER 6. HER

2 kommentarer

  • Jette

    The Little beautiful mermaid 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jessie

    I love these seimsuits! They’re all really cool, I would’nt mind owning all 6 of them 🙂 And YOU look stunning btw!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I want to wear: Det perfekte hverdags outfit