The Festive Clutch

I want to wear: Efterårs farver

Vi nærmer os så småt foråret. Meget småt, men jeg kan umuligt være den eneste der er begyndt at savne mine små kjoler og t-shirts. Hvis du kigger i butikkerne kan du også se at de så småt begynder at våge forårs klæderne, og ikke mindst forårs farverne frem igen. Jeg ved godt at det stadig er freeezing koldt udenfor. Men i dags I want to wear post er blevet i forårs outfit inspirationens tejn. Gyldent/gulbrunt, rouge og chokolade brunt er alle bløde nuancer der passer perfekt til en forårs dag, og som jeg har fundet lidt items i her:

vsZEm6H4pQOTqMNCqgEcz0voNgvmdcXfTXPoAHfoDzDm1b1WK1raiZ-eQCVOwibPPLqgvk6-gWTDCGxs613

Cashmere-blend t-shirt TOTÊME, Sunglasses BOTTEGA VENETA, Leather skirt RED VALENTINO, Platform Wedges CÉLINE, Oversized Clutch JIL SANDER, Ribbed cashmere-blend top DOLCE & GABBANA, Skirt BY MALENE BIRGER.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Festive Clutch