Solange for interview magazine

Solange Knowles (Beyonce’s lillesøster) for Interview  Magazine”s Februar 2017 issue. Det var Solange’s fødselsdag den anden dag, og i den forbindelse reoploadede Interview deres cover med hende. Jeg så forsiden og syntes den var så fin, at jeg simpelthen også lige måtte oploade det. Solange er obviously et af de smukkeste mennesker på jorden (efter min mening), så det må være nærmest umuligt at tage et ikke-godt billede af hende! Men ud over det så syntes jeg altså, at dette er en virkelig fin forside. Den er enkel (både i forhold til stylingen og billedet som helhed), smuk og i de lækreste varme, jordnære farver. Så fin altså!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *