Run DMC

It’s all in the details of the clothes

Jeg er nok en af de bloggere der er tilhænger af kategorien “Less is more”. Jeg er vild med smykker, blonder og så videre. Men den største del af tiden, både når det kommer til min egen stil og til de billeder og looks jeg falder for på Instagram og i magasinerende. Det tøj jeg er størst fan af er helt klart det tøj der er klassisk med en detalje! Jeg har her fundet 2 billeder til jer der kommer fra min Instagram savings, og 2 jeg vil sige netop har det.  Classic with a detail!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Run DMC