Todays outfit

Smukke smykker fra Joanli Nor

Sponsoreret indlæg // Min smukke ring og armbånd er fra det danske smykke brand Joanli NorJeg er vild med disse smykker, og syntes simpelthen de er så fine. Både ringen og armbåndet er i en fin guldfarve og super enkelte og feminine i designet. Armbåndet med det sødeste lille hjerte og ringen med et evigheds tegn. Jeg tror, alle der kender mig ved, at jeg har en thiing for evigheds tegn, så meget at jeg har et tatoveret på mine ribben(!), så det passer perfekt 🙂

Alle Joanli Nor’s smykker er ægte smykker til budgetvenlige priser, og så fås de i fire smukke farver: nemlig forgyldt, rosaforgyldt, sort rhodineret og rhodinineret, så det er bare med at vælge den farve, der passer bedst til lige præcis din stil!

I kan gå ind og tjekke alle de fine smykker på Joanli-nor.dk og ud over det, så kan du følge dem på deres Facebook og Instagram, hvor der hver uge kommer inspiration til dit næste smykke ønske og hver måned afholder spændende konkurrencer, du kan deltage i!

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays outfit