Simplicity at its finest

Styleby Magazine

82

72

41

52

32

11

21

61

Hvis du har kigget med på bloggen her før, så ved du at 2 ting jeg er vild med er sort/hvid billeder, og lag. Lag på lag! Hvilket nok er en god grund til at jeg er vild med denne billede serie. Mixet og sammenspillet imellem de forskellige materialer og flere lag tøj, der i sig selv faktisk er nogle ret minimalistiske items (hvilket er noget jeg sætter pris på) er bare super fint i sig selv. Og ved at adde de små eksta detaljer som accessories og de fluffy sko bliver det lige lidt mere moderne og interessant hvilket overordnet giver et rigtig flot resultat.

Billeder af Rory van Millingen featuring Marie Piovesan for Styleby Magazine October 2015.

1 kommentar

  • It’s awesome designed for me to have a website, which is helpful in support of my know-how.
    thanks admin

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simplicity at its finest