New in: Weekday & Only

Chanel Pre-Fall 2016

Et lille Throw Back på denne fredag til Chanel’s Pre-Fall show sidste år (2016).

chanel

Det mørke victorianske tema i Chanel’s pre-fall kollektion fra 2016 var fyldt med en masse blonder, metalliske broderier og lak. En kollektion der på mange måder egentlig er alt for mørk og goth til min smag personligt, men som jeg samme tid finder utrolig spændende. Kollektionen er på mange måder super feminin med de transparente lag og slip-in kjoler, men har så også de mørke og nærmest dystre sider i form af chokers og kæde bælter. Dette sammen syntes jeg skaber en spændene kontrast, og en kollektion vær at kigge tilbage på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Weekday & Only