At leve med en usynlig sygdom

Sart rosa på en grå mandag

11befunky-collage59a

Hi Guys.. Her får i lige mit outfit (fra igår godt nok)  på en ret grå og regnfuld mandag: Strik trøje (som jeg stort set altid bruger som kjole) Sweewë, Sko Zara, Ringe 2 fra Spinning og en jeg har fået af min mormor som har været hendes. Taske Chanel Neglelak Chanel nr 18. 

Jeg ville lige anbefalde en lille outlet butik, til dem der bor i Århus og omegn, (Man kan selvfølgelig også besøge den, hvis man ikke er fra Århus.. Haha) hvis i ikke allerede kender den. Butikken ligger på Tordenskjoldsgade 25 (Trøjborg) og hedder vist bare Trøjborg Lagersalg. Det er en superfin outlet butik med både Dame og Herre tøj + lidt accessories. Jeg må nok indrømme at butikken er liidt rodet efter min smag, men det er jo en outlet butik, så det er egentligt meget fair, og så er det jo også sjovt at gå på opdagelse. Det er virkelig en super hyggelig butik! Og man kan virkelig være heldig og gøre nogle fede fund. Jeg har blandt andet købt denne let rosa strik trøje derinde. Jeg kan ikke huske, hvad den præcist kostede, men det var omkring 250,- kr. Så hvis du er i Århus (Trøjborg) området, og er på udkig efter en lidt anderledes men super hyggelig butik, vil jeg anbefalde dig at besøge Trøjborg Lagersalg. Den ligger inde i en gård, så du skal lige være opmærksom på, at man ikke kan se den fra gaden! (Der er link til butikken HER og deres online shop HER)

11 kommentarer

 • JB

  Lækker stil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia Sofia

  Fedt tip 👍 Mangler nogle lidt anderledes butikker end dem der lige ligger på gågaden 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NANNA

  Uhh hvor fedt den skal da med garanti tjekkes ud! Der lå en ved Skanderborgvej på et tidspunkt der desværre lukkede den kunne jeg ellers godt lide 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily Eileen

   Der har jeg også været inde et par gange før de lukkede, og det er faktisk den samme kæde, så hvis du kunne lide den på Skanderborgvej er jeg ret sikker på du også vil kunne lide den på Trøjborg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kanika

  Jeg er vild med det her outfit Emily!! 😊❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Den taskse der 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marissa

  Looving the dress babe! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At leve med en usynlig sygdom