New in / By Malene Birger

Ponytail barrette & hair pin

beauty

Som jeg har nævnt i et tidligere indslag (Se her) må jeg nok sige at jeg ikke er særlig god til at eksperimenterer, når det kommer til mit hår. Og dog, når det så er sagt, nåede jeg som teenager både at have brunt, mørkere brunt, striber, rødt og blondt hår! Men jeg er hverken teenager eller helt så modig længere (lige hvad angår mit hår i hvertfald), og ender for det meste med enten en løs knold, en høj hestehale eller helt enkelt løst hår. Og forstå mig ikke forkert, there ain’t nothing wrong with that(!) Men jeg ville til tider ønske, at jeg var lidt bedre til at eksperimenter med f.eks. fletninger eller at sætte håret op på forskellige måder med hårnåle… Totally pinterest style…. Jeg har dog hverken helt tiden eller (nok mest af alt) tålmodigheden til at bruge flere timer på hverken mit hår eller makeup for den sags skyld, så jeg skal have nogle nemme, men chik frisurer. Så da jeg faldt over disse to items – en hestehale barrette og den store hårnål – designet af Sylvan Le Hen, tænkte jeg, at jeg lige ville lægge et billede ud og dele dem med jer. Jeg syntes, at de er super fine og en super fin måde at live op, og give den eller hverdags agtige frisure, et nyt liv. Clean and simpel, just the way I like it… 

Billeder fra The Line.

3 kommentarer

 • Josefine Dahl

  Ser meget elegant ud også! Gad også godt jeg var bedre til sådan nogle frisure 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Helt enig det er virkelig fint og giver så meget til en frisure 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Wulff

  Såå fint 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in / By Malene Birger