Hår smykker - Hårspænder

The Undone Half Done knot

Jeg må ærligt indrømme, at når det kommer til hår, ender jeg for det meste med den nemme løsning – en høj hestehale eller løst og en smule rodet… Jeg syntes det er SÅ fedt og flot når folk eksperimentere med deres frisure og bruger 100 år på at sætte deres hår…. Jeg har simpelthen bare ikke tålmodigheden til det, jeg ville ønske jeg havde men det har jeg ikke! Anyways så ville jeg lige bruge et lille indlæg på The undone half done knot, altså (oversat til dansk) den ufærdige halvt færdige knold. Dette er også en af de frisure (hvis man kan kalde den det) som jeg tyer til og har gjordt i årevis. Den er både smart, fin, skødesløs og mest af alt så er den nem! Denne knold var i starten af sine dage en måde for modeverdenen at prøve at gøre op med det perfekte, som altså her kommer til utryk ved, at du simpelthen lader vær med at trække hestehalen hele vejen igennem elastikken og efterlader den ufærdig, uperfekt og gerne rodet.

undone-half-done

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hår smykker - Hårspænder