New in: & Other Stories

Hår smykker – Hårspænder

4TaxlS4pIfzDLXbjguxOU9zmIBD6JLaknBpdJEsoTZRfgAtYtG3KHpPGRmrtahQKD0NqvpMCqk84mvWxdQs600

Det er tid til at give den klassiske hår elastik en pause, og sige velkommen tilbage til hårspænden. Som set sidste år hos Céline spring/summer 15 (og faktisk også hos Chanel pre-fall 15) det er tid til at dekorere vores hår med dette fine og chic hår smykke. Personligt har jeg ikke brugt hårspænder i årevis, og selvom det normalt føles lidt for lille pige agtigt til min smag, er jeg alligevel lidt hooked på tendensen og vil gerne prøve den af ligeså snart jeg finder den helt rigtige spænde. Jeg syntes spænden jeg har valgt på ovenstående billeder er super fin og ville være en rigtig chic accessorie til at pifte et hverdags outfit lidt op – den ville være perfekt sammen med en sort turtleneck og et på rå jeans.

Jeg har fundet to lignende hårspænder til jer hos Nordstrom HER og HER.

6 kommentarer

 • Frederikke

  Hår spænder er virkelig fine 🙂 Af en eller anden grund ikke lige en ting man tænker på når man planlægger sine asseccories, men tak for påmindelsen om de findes 😀 Jeg tror lige jeg skal have fundet mine frem igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily Eileen

   Det var så lidt, og du har helt ret det gør man nemlig ikke af en eller anden grund 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Juhl

  Så elegant! Jeg er helt sikkert også fan af denne tendens!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mega fan af denne tendens, fordi jeg længe ikke har vidst hvad jeg skulle gøre med mit lange glatte hår! Skal helt klart ud og have fat i et fint hårspænde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily Eileen

   Det er så fint, og et godt/ elegant alternativ til den klassiske elastik eller hårnål! Held og lykke med at finde det helt rigtige spænde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: & Other Stories