The Beauty Headband trend?

Forever classic: White shirt

Hvis der er et item jeg altid føler mig tilpas og chic i, er det den klassiske hvide skjorte. Den kan altid rede et outfit, og den passer til alt. Der hænger måske mere end et par stykker i dit skab, men alligevel er det som om man altid er på jagt efter den perfekte hvide skjorte. Men findes det overhovedet? Måske ikke. Det er som om at snittet ændre sig en smule for hver sæson, hvilket måske er en af grundene til at vi altid er på jagt efter en ny. De minder muligvis om hinanden, men der er jo ikke nogle der er helt ens, og det i sig selv, er jo en god grund til at købe den nye (og 5?) hvide skjorte. Jeg har her fundet 4 hvide skjorter som jeg syntes er virkelig fine og et godt bud på den evigt klassiske, og uundværlige hvide skjorte.

BJKI-raDQcPiQFt5LxSkHC-qNQ9dNspgn-95Gv1cR8GhyWns0Mn37Gy-eeJ22fgcvVvAg7WRV-dVveS7fAs842

Fra toppen: 1 BLK Denim 50 cotton poplin shirt, 2 Zara oversized poplin shirt, 3 Jil Sander Prabal Gurung Dolman sleeved-cotton shirt.

1 kommentar

  • I try not to nitpick spelling because I make some myself, but you spelled words like bastard, bitch, and shit correctly, but you spell “truly” as 102truely≶? Only in Kentucky.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Beauty Headband trend?