Lady gaga som editor for V Magasine

The Beauty Headband trend?

LgpgdiKGv8eAij9mASymRRkFR9LfFhmbAwuXJ0Qq-XEjVX7PsygWe6Gbk_7VGk0Ry9s2MVrvPKf_1TD7RQs601

Jeg er vild med disse læder (er det læder??) sløjfe hårbånd fra Wang’s BALENCIAGA kollektion sidste år. Selvom det nok ikke er noget jeg selv ville gå med/ bruge som hverdags accessory, så syntes jeg det er et super fint, friskt og inspirerende bud på et anderledes hår smykke. Jeg havde faktisk på et tidspunkt et hårbånd der mindede lidt om de her da jeg var yngre (måske 13-14), sløjfen var bare mindre og så sad den i siden. Men det var jeg faktisk glad for og gik en del med en periode. Wang’s hårbånd her er mere eller mindre en opdateret udgave af det knotted læder hårbånd vi så Daria Werbowy bære for Céline’s campaign i jeg mener det var 2013. Den version kunne jeg til gengæld sagtens finde på at bære til hverdag eller til en middag. Jeg er i hvertfald fan af hår sløjfen hvis den er stylet rigtigt. Der er nemlig en fin linje imellem at den er meget stilet og fashionable, hvilket vi vil have, til at den bliver lille pige agtig, hvilket vi ikke vil have! Tricket er at gøre den mere rock’n’roll end cute. Hvad syntes i om sløjfe hårbånds trenden? Er det noget i skal prøve?

daria for celine

2 kommentarer

  • Josephine Smith

    Jeg ved ikke om jeg er modig nok til at prøve den! Men jeg er helt sikkert også fan!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lady gaga som editor for V Magasine