Some much needed Russel Brand philosophy

Mine jogging bukser

God aften sweeties. Efter mit outfit indlæg i går har jeg fået en del beskeder omkring mine jogging bukser og om hvor de er fra. Jeg ville derfor lige skrive det her til jer alle sammen 🙂 Bukserne er fra Moss Copenhagen og jeg er super glad for dem! De er rigtig bløde og behaglige, og så syntes jeg faktisk også de er meget cool (af jogging bukser af være). Hvilket jeg kan se i også syntes så mange tak for det! Det er faktisk et sæt, der er nemlig også en bluse til i samme farve og materiale som også er rigtig fin og behagelig. Jeg har kigget lidt på Moss Copenhagens hjemme side så jeg kunne give jer et link til bukserne/sættet, men har desværre ikke kunne finde det. Det er også ved at være måske et år siden jeg købte det, så det er ikke sikkert de har det mere. Men jeg har fundet et par jogging bukser/sæt HER  også fra Moss Copenhagen der minder lidt om det.

12 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Some much needed Russel Brand philosophy