5 Cashmere jumpers: Perfekt til din vinter garderobe

New in

wang2

wang1 Bluse/Alexander Wang Solbriller/ Shein. Jeg bestilte nogle ting over nettet for et par uger siden, som eeendelig er kommet nu. Jeg elsker net shopping fordi at det er så nemt, men nogle gange tager det altså bare 1000 år om at komme. Og jeg har bare ingen tålmodighed! Haha. Det er især hvis man bestiller noget fra USA. Men nu er mine ting endelig kommet og jeg syntes de er super fine. Jeg har kigget på denne bluse nogle gange, syntes den er så fin. Stoffet er i sådan noget lidt sjovt, kraftigt, no stretch polyester. Jeg ved den ser lidt brun (og beskidt??) ud på billedet, men den er altså helt sort.

3 kommentarer

  • articles written at the time it went viral, check these out… Nick Wilsdon blogs about it first. An invtreiew with the creator. From someone who got it …and someone who obviously

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jessie

    I love this shirt!! So cool!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 Cashmere jumpers: Perfekt til din vinter garderobe