It's getting so cold

5 Cashmere jumpers: Perfekt til din vinter garderobe

PicMonkey Collage1 1. The Row  Min personlige favorite af de 5 her. Jeg er all about the cream colors, og syntes denne jumper er så fin. Du skal ikke gå på compromise med accessories, og nogle rose, guld smykker sammen med denne cream jumper fra Olsen søstrenes mærke the Row kan du ikke gå galt i byen med. 2. Kit and Ace Det canadiske mærke har sådan en fin linje hele deres kollektion igennem. Denne cashmere jumper er fra deres luxury line. Jeg er ret vild med chunky turtleneck snit.  3. Amanda Wakeley   Wakeley’s cashmere jumpers er foret med silke, hvilket giver ekstra komfort. Og hvor lækker den mørke grønne farve så ikke lige? 4. & Daughter  Kvalitets materialer og klassisk design karakterisere Skotske Buffy Reid’s designs for &Daughter  5. Gap  The Gap endnu et sted du altid kan gå hen hvis du er på jagt efter nogle rene linjer. Harris hos the Gap skubber os blandt andet hen imod mændenes afdeling. Mændenes sweatere også har bare for det tit bedre halsudskæringer og kommer i mere klassiske farver.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's getting so cold