Todays inspiration -Lineisy Montero.

At Moesgaard / MOMU

6

7

12Godaften søde læsere. Jeg har i dag været en tur på Moesgaard museum. (Det nye Moesgaard) Jeg må ærligt indrømme at jeg nok var mere begejstret over bygningens arkitektur og lamperne i cafeen end over udstillingerne, men hver sin smag I guess. Men bygningen og arkitekturen er altså virkelig flot! Alt i alt, et sted der godt kan anbefales at tage hen. Der er både super spændene hvis du er arkitektur interesseret, hvis du er oldtids interesseret, og så kunne jeg sagtens forestille mig at børn ville elske det!

_MG_8857

_MG_8861De fine lamper i caféen._MG_8859

2 kommentarer

  • Kathrine

    Du er virkelig så flot!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Lise Smith

    Fantastisk sted for både børn og voksene. 🙂 God dag til dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays inspiration -Lineisy Montero.