Rihanna looks edgy for Dior Mag

Today’s nail polish

2

1

Jeg er en pige der eeelsker neglelak. Tror ikke der er mange dage i de sidste 9 år jeg ikke har haft neglelak på. Hvis dit outfit nu f.eks. er helt sort er det også bare en super fin detalje lige at have en farve på neglene der skiller sig ud fra det! I dag var mit outfit sort og hvidt så jeg valgte en rød-orange neglelak. Jeg er ret vild med denne her neglelak. Den er som sagt sådan rød- orange og farven er så kraftig at den nærmest bliver helt neon. Seriøst, man skulle næsten tro den lyste i mørke.. Men det gør den ikke! Jeg har tjekket! 😉

Jeg købte den sidste år på en ferie i grækenland. Jeg køber normalt ikke rigtig make up i andre land (ud over de sikre storbyer som London, Paris osv. – eller hvis det er et mærke jeg kender) da man aldrig rigtig ved med kemikalier og lignende, men denne her neglelak var altså for fin! Og jeg tog selvfølgelig 2 med, da jeg ikke har set den her i DK.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rihanna looks edgy for Dior Mag