Give a girl the right cap, and she can conquer the world!

Fredag!

Fredag eftermiddag kigger jeg på min telefon, som havde fået lov at ligge på sofa bordet, i et stykke tid.. Der ligger så en SMS fra min onkel hvor der står “Vi er på Skyby, alt er ok, men vi bliver måske forældre i aften”. Min onkels kæreste er blevet indlagt og skal føde deres lille nye baby dreng, en hel måned før tid! Det er så vildt! Jeg havde lige siddet sammen med hende i mandags, hvor vi jokede om at hun jo i princippet, kunne føde hver dag det skulle være nu 🙂
– Min onkel har jo i forvejen min fætter, Finley som I i hvert fald kender til, hvis i følger min Instagram (itsemilyeileen)

Da han jo ikke kunne komme med på hospitalet, da det godt kan virke ret voldsomt, kom han hjem til os… Min mor kørte ud og hentede ham og han var heldigvis i rigtig godt humør, selvom han havde været lidt ked af det tidligere.. Det er jo klart man bliver lidt bange for hvad der sker når det hele går så hurtigt og er så pludseligt!

Finley er virkelig et af mine ynglings mennesker og jeg elsker ham højt! Det har jeg altid gjordt! Han er den sødeste, dejligste og sjoveste lille dreng…..10653722_10204372759536018_5731837679565147682_n (1)Da han kom satte jeg en tegnefilm på, selvom det var lidt sendt! Han trængte bare til at hygge lidt!

Imens vi sad og så “sådan træner du din drage 2” kom min mor med et billede min onkel lige havde sendt.. Det var hans nye lille bror! En lille bitte mand født en måned for tidligt!

Finley blev så glad og så så stolt ud! Stor dag! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give a girl the right cap, and she can conquer the world!