Anja Rubik by Lachlan Bailey For Paris Vogue.

Dressed in a all black outfit

016 213Hej søde læsere. Jeg håber alle har haft en dejlig weekend. Jeg er (igen) klædt i helt sort – med et lille twist af hvid, rød og guld, ikke meget men lige lidt! Hov og lidt brun på min taske of course 😉 Jeg har min ynglings skjorte på, jeg er virkelig glad for denne skjorte! Jeg syntes den er så fin, enkel og klassisk – lige mig.. Og så har jeg også mine ynglings stiletter på, dem er jeg virkelig også glad for, syntes også de er super fine og ret enkle. Og så er noget af det bedste ved dem nok at de er høje, dog ikke for høje, og så er de bare vildt nemme og behagelige at gå rundt i – Perfect!!7Mit outfit: Skjorte BY Malene Birger Leggings Asos Stiletter Moss Copenhagen Øreringe – Nederste Chanel Øverste HM Solbriller Rayban

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anja Rubik by Lachlan Bailey For Paris Vogue.