Crop top & high-waist pants

16 måder at style crop toppen

Godaften alle søde læsere.. Her den anden dag postede jeg et af mine egne outfits hvor jeg havde crop top på. Jeg er stadig lidt i crop top humør og tænke derfor jeg lige ville slutte mandagen af og starte ugen ud med lidt inspirerende crop top billeder 🙂 Jeg har her fundet 16 billeder til jer hvor jeg syntes crop toppen er stylet SÅ fint! Alle pigernes stil er forskellige, men alle vildt cool og inspirerende!1_42 (1)5_15 (1)Fotor08211332543_21 (1)Fotor0821133430

1 kommentar

  • Mille Dahl

    Billede 2 af det stribede sæt ❤️ ❤️ Elsker det!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crop top & high-waist pants