With Vogue by my side

Lav din egen ice coffee

100 1Hej søde læsere…  På sådan en (for mit vedkommende i hvertfald) afslappende søndag, tænkte jeg, at jeg lige ville smide en lille opskrift op. Jeg er ikke den store kaffe drikker. Jeg kan faktisk slet ikke lide kaffe –  Come on! I’m English! 😉 Jeg er derimod helt vild med ice coffee.. Tilsæt en masse, sukker, mælk og is terninger og jeg er på! Hehe. Anyway, ice coffee er altså meget nemt at lave selv, og jeg har en både nem og hurtig opskrift til det. Perfekt både at sidde med i sofaen på en afslappende søndag, men også til hurtigt at lave og tage med ud af døren mandag. Here we go:

Alt du skal bruge er: Normal instant kaffe, kogt vand, rørsukker, mælk og (masser) is terninger. Denne opskrift og mængde passer til et højt café glas..

  1. Start med at koge noget vand
  2. Derefter tag 3 teskefulde instant kaffe og 3 teskefulde rørsukker i et højt glas og rør det sammen
  3. Hæld en meget lille smule kogt vand i glasset, det skal kun lige dække kaffen og sukkeret! Rør det hele godt sammen til der ikke er flere kaffe klumper i.
  4. Fyld derefter resten af glasset op med mælk og is terninger, og rør rundt igen. Mængden af is terninger er efter smag og behag. Jeg plejer at bruge 4 – 5 stykker, da jeg godt kan lide, at det er meget koldt! Rigtig god fornøjelse!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

With Vogue by my side