Skyldfølelsen over at måtte aflyse

With Vogue by my side

026 132Kender i det, når man er på ferie, så er der mange, som har forskellige traditioner for et eller andet bestemt, man skal have med hjem som souvenir? Det er nok for de fleste en kop, en magnet eller et postkort. Men for mig er det et Vogue blad. Jeg har fået en ting med, at når jeg er på ferie, så skal jeg have et Vogue blad med hjem. Hvis landet laver deres eget, så er det den udgave, det skal være. Hvis ikke, så er det den engelske eller amerikanse, jeg køber. Det er en anderledes ting, men så har jeg jo også en souvenir, som jeg kan bruge 😉 – både som underholdning på hjemrejsen, men også efterfølgende derhjemme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skyldfølelsen over at måtte aflyse