Same girl, new blog

Sådan bliver det lige nu…..

Da jeg har en masse gode (syntes jeg i hvertfald selv) outfit billeder liggende, har jeg besluttet at jeg over det næste stykke tid vil bruge nogle oplæg på at poste dem. Så kan i jo også få lidt et billede af hvad og hvordan min stil er 🙂

Jeg kan godt lide mange forskellige stilarter og jeg syntes det er så spændene at se forskellige mennesker med helt forskellige stil. Det er så inspirerende når folk har deres helt egen stil og tør vise det.

Min stil personligt er meget enkel – meget less is more.  Det jeg bedst kan lide er klassisk med et twist! Det vil sige en måske helt enkel blazer eller kjole, men så med en lille fin detalje, der alligevel gøre det stykke tøj helt specielt!

006 1Fotor0625181419Fotor0625181641 Mit outfit på disse billeder: Bluse Nørgaard på strøget, mini skirt Jeane Blush, Støvletter Bianco Footwear, Taske Chanel 

De her billeder er fra en dag i sommers. Da vi stadig havde sol og varme i Danmark 😉 De kan man nu nemt komme til at savne påde her kolde, regnvejrs dage! Jeg var lige kommet hjem fra Horsens, hvor jeg havde været for at ønske min veninde Rikke tillykke med at blive student og se hende få hue på!

Rigtig god dag til alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Same girl, new blog