Kawasaki (15% Rabat kode)

Home inspiration

I nogle tidligere opslag har jeg fortalt om, hvordan jeg på min Instagram f.eks. gemmer de billeder, som jeg på den ene eller anden måde finder inspirerende, i forskellige mapper med forskellige kategorier. Det kunne f.eks. være style inspiration, billede inspiration og så videre. Den mappe, som jeg før har delt billeder fra, har været “style inspirations” mappen, men i dag tænkte jeg, at jeg ville tage nogle lidt andre slags inspirations billeder med til jer. Nemlig nogle billeder fra min “Home/interior inspiration” mapper. Ud over at gemme billeder der inspirere mig i forhold til indretning osv, gemmer jeg i denne mappe også billeder, hvor jeg syntes at f.eks. et rum, vindue eller væg er fedt eller fint.

Jeg tror, det er “rimelig” tydeligt, når I ser disse billeder, hvad min stil er. For mig er simplicity nemlig key! Men det tænker jeg bliver emnet for næste “home inspiration”  post, ellers bliver teksten i dette opslag vist lidt for langt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kawasaki (15% Rabat kode)