New in: YSL Neglelak

Briller Briller Briller

Jeg har i lang tid nu, faktisk lige siden jeg startede i skole igen for et års tid siden (måske endda længere), gået og sagt, at jeg var sikker på, at jeg skulle have læsebriller! Jeg har ikke noget problem overhovedet med at se i det daglige, eller når jeg sidder med min computer, telefon eller hvis jeg læser noget jeg sidder med i hånden, dog syntes jeg, det er som om, at det slører, når jeg skal læse noget langt væk, hvilket gør, at jeg har ret slemt hovedpine stort set hver dag, når jeg kommer hjem fra skole, hvilket jo ikke er det fedeste. Jeg har også et par gange været nød til at bede venner og veninder om at læse drinksene op de steder der kun har deres menu på en tavle på væggen bag disken, haha.

Den anden dag var jeg så en tur nede i Louis Nielsen for at få lavet en synstest, og rigtig nok, så er jeg nærsynet, og de syntes, det ville være en god ide, hvis jeg fik mig et par briller, som jeg kan bruge, når jeg skal læse noget på afstand. Basically sagde de alle de ting, jeg selv har gået og sagt i over et år, så det er egentlig bare dumt, at jeg ikke har fået gjort noget ved det før nu. Men bedre sent end aldrig ikke?

Jeg har egentlig, for at være ærlig, aldrig haft et forhold til briller. Jeg har et par veninder, som fik briller på forskellige tidspunkter i løbet af folkeskolen, og efter jeg er blevet lidt ældre, syntes jeg, der er flere og flere af mine venner, veninder eller studiekammerater , som er begyndt at finde briller frem, når vi har foredrag og den slags. Så selvom at man (selvfølgelig) lige skal vende sig til at se sig selv med briller, er det egentlig ikke en tanke, jeg har haft det svært med overhovedet…. Og så hjælper det jo selvfølgelig også, at jeg ikke skal gå med dem hele tiden, men kun når jeg skal læse ting langt væk, eller ellers syntes jeg har brug for det….. Og så hjælper det jo også, at briller faktisk er ret meget in lige nu, og i mange tilfælde bliver brugt mere som en accessorie end som et hjælpemiddel, og flere og flere går rundt med briller uden styrke.

glagl

   

6 kommentarer

 • Emily Eileen

  Tak for alle jeres søde kommentar! Dem er jeg så glad for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det vender du dig hurtigt til! Jeg fik læse briller for ca. 2 år siden men jeg går efterhånden med dem hele tiden 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Du kommer til at se cuute ud girl! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Lund

  Det har måske noget at gøre med at det er IN som du siger, men jeg er ret vild med folk der være briller syntes det kan være ret så cool 😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Du er altid cool.. briller eller ej :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel

  Er helt sikker på du ser smuk ud lige gyldigt hvad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: YSL Neglelak